Υπό κατασκευή πολυτελούς βίλας στην Πάρο

Με θέα το απέραντο γαλάζιο και το μοναδικό ηλιοβασίλεμα, κατασκευάζεται νέα παραθαλάσσια κατοικία στις Κυκλάδες, με μοντέρνες φόρμες και σεβασμό στην παραδοσιακή Αρχιτεκτονική.

To συγκεκριμένο ακίνητο συνδυάζει αρμονικά το λιτό και απέριττο του μινιμαλισμού, με τις παραδοσιακές φόρμες της αρχιτεκτονικής των Κυκλάδων.

Η κατασκευή αποτελείται από έναν όγκο, σε τρία διαφορετικά επίπεδα, με πλούσιο περιβάλλοντα χώρο μετά κολυμβητικής δεξαμενής, που μόλις ολοκληρωθεί θα επιτρέπει στους ιδιοκτήτες της να απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης από κάθε της χώρο καθ’ όλο το εικοσιτετράωρο.

 

 

  

Εξωτερική αποπεράτωση, εσωτερική αποπεράτωση και αλλαγή διαρρύθμισης, κτιρίου γραφείων επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης

Τόσο οι εξωτερικές όψεις, όσο και οι εσωτερικές αρχιτεκτονικές διαρρυθμίσεις αλλά και οι επιλογές υλικών και φωτισμού, έλαβαν χώρα έχοντας σαν κύριο γνώμονα την κάλυψη των σύγχρονων απαιτήσεων μίας εταιρίας, αλλά και της αισθητικής άποψης που θα ήθελε να επικοινωνήσει στο πελατολόγιό της.

 

 

 

Κατασκευή νέας πολυτελούς βίλας στην Πάρο

Παραθαλάσσια κατοικία στις Κυκλάδες. Πολύ μοντέρνες φόρμες, αλλά και σεβασμός στην παραδοσιακή Αρχιτεκτονική. Αποτέλεσμα, άκρως ενδιαφέρον και εντυπωσιακό!

To συγκεκριμένο ακίνητο βρίσκεται στις Κυκλάδες και συνδυάζει αρμονικά το λιτό και απέριττο του μινιμαλισμού με τις παραδοσιακές φόρμες της αρχιτεκτονικής των Κυκλάδων.

Η κατασκευή αποτελείται από τρεις ξεχωριστούς όγκους οι οποίοι ενώνονται με μία μοντέρνα ξύλινη πέργκολα. Με θέα το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου, η κατοικία επιτρέπει στους ιδιοκτήτες της να απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης από κάθε της χώρο καθ’ όλο το εικοσιτετράωρο. Η μεγάλη πισίνα, καθώς και ο υπόλοιπος ξεχωριστός περιβάλλοντας χώρος με υπαίθρια εστία φωτιάς, εξωτερικό καθιστικό μετά bbq, καθώς και το εξωτερικό kitchenette προσθέτουν μία ξεχωριστή πινελιά στην όλη κατασκευή.

last-3            2015.01.01 001

Ριζική ανακαίνιση πολυτελούς βίλας στην Κέα / Τζιά – Εν εξελίξει

Εσωτερική και εξωτερική ανακαίνιση διώροφης κατοικίας στην Κέα / Τζιά, πλήρως εναρμονισμένης στο φυσικό της περιβάλλον.

Διατηρώντας την υφιστάμενη εσωτερική διαρρύθμιση της βίλας, έγινε προσπάθεια εκσυγχρονισμού τόσο των εξωτερικών όσο και των εσωτερικών χώρων αυτής, χωρίς να αλλοιωθεί στο ελάχιστο ο αρχικός της χαρακτήρας και η ένταξη της στο ευρύτερο περιβάλλον της περιοχής.

Χρησιμοποιούνται μοντέρνες ιδέες και υλικά, ώστε να ικανοποιηθούν στο έπακρο οι απαιτήσεις και σύγχρονες λειτουργικές ανάγκες των ιδιοκτητών.

 

Ριζική ανακαίνιση διώροφης μεζονέτας στο Κεφαλλάρι Αττικής

Ριζική ανακαίνιση διώροφης μεζονέτας στο Κεφαλλάρι Αττικής

Προσπαθώντας να μην αλλοιωθεί η προϋπάρχουσα αισθητική του χώρου, η μεζονέτα ανακαινίστηκε ριζικά, εξυπηρετώντας  ταυτόχρονα όλες τις καθημερινές ανάγκες μίας σύγχρονης οικογένειας.

Η αντικατάσταση της παλιάς, εσωτερικής, στενής, περιστρεφόμενης, δυσλειτουργικής σκάλας, με νέα, ορθογωνικής κάτοψης, έδωσε άλλον “αέρα” και άνεση στην μεζονέτα.

Τα μοντέρνα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν, επιλέχτηκαν με τέτοιο τρόπο, ώστε το παλιό με το νέο να εναρμονιστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

 

 

 

 

 

 

Ριζική ανακαίνιση εξοχικής κατοικίας στην Αρκαδία

Μετά και…πριν, εικόνες από εξοχική κατοικία στην ορεινή Αρκαδία. Σε ένα μοναδικό σημείο στην κορυφή του βουνού, με μαγευτική θέα, μία παλαιά αγροικία μετατράπηκε σε μία μοντέρνα και απόλυτα λειτουργική κατοικία, διατηρώντας ταυτόχρονα πολλές από τις παραδοσιακές κατασκευαστικές φόρμες. Η αποξήλωση της ξύλινης ψευδοροφής και η ανάδειξη των παλαιών ζευκτών της στέγης, άλλαξε όλη την αισθητική στο εσωτερικό και έδωσε τον αέρα και το ύψος που χρειαζόταν.

             

Επέκταση και ανακαίνιση υφιστάμενων γραφειακών χώρων στην Γλυφάδα 2/2

Η προσπάθεια αρμονικής σύνθεσης υφιστάμενων υλικών και διακοσμητικών με νέα, παρουσιάζει πάντοτε ξεχωριστές δυσκολίες, αλλά και μεγάλο ενδιαφέρον. Προσφάτως ανακαινισμένοι κοινόχρηστοι χώροι στα γραφεία πολυεθνικής, στην Γλυφάδα Αττικής.