Εξωτερική αποπεράτωση, εσωτερική αποπεράτωση και αλλαγή διαρρύθμισης, κτιρίου γραφείων επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης

Τόσο οι εξωτερικές όψεις, όσο και οι εσωτερικές αρχιτεκτονικές διαρρυθμίσεις αλλά και οι επιλογές υλικών και φωτισμού, έλαβαν χώρα έχοντας σαν κύριο γνώμονα την κάλυψη των σύγχρονων απαιτήσεων μίας εταιρίας, αλλά και της αισθητικής άποψης που θα ήθελε να επικοινωνήσει στο πελατολόγιό της.

 

 

 

Επέκταση και ανακαίνιση υφιστάμενων γραφειακών χώρων στην Γλυφάδα 2/2

Η προσπάθεια αρμονικής σύνθεσης υφιστάμενων υλικών και διακοσμητικών με νέα, παρουσιάζει πάντοτε ξεχωριστές δυσκολίες, αλλά και μεγάλο ενδιαφέρον. Προσφάτως ανακαινισμένοι κοινόχρηστοι χώροι στα γραφεία πολυεθνικής, στην Γλυφάδα Αττικής.

 

        

Επέκταση και ανακαίνιση υφιστάμενων γραφειακών χώρων στην Γλυφάδα 1/2

Στο κτίριο γραφείων μεγάλης πολυεθνικής εταιρείας, δημιουργήθηκαν δύο νέοι χώροι προσωπικού (αποδυτήρια & ιατρείο) και ταυτόχρονα επεκτάθηκε ο χώρος εργασίας κατά 200m2. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην διατήρηση του υφιστάμενου αρχιτεκτονικού χαρακτήρα και ύφους των γραφείων.

Νέες ντουλάπες, ψευδοροφές με κρυφούς φωτισμούς, αρχιτεκτονικές εσοχές και προεξοχές, σύγχρονο σύστημα ψύξης / θέρμανσης / εξαερισμού, ανοιχτοί και φωτεινοί χώροι και κατάλληλη επιλογή υλικών, συνθέτουν ένα άρτιο αποτέλεσμα και διαμορφώνουν ένα ιδανικό περιβάλλον εργασίας.

IMG_3142 IMG_3269 IMG_3277

IMG_0680