Ανακαινίσεις

IMG_1603 Σημαντικό τομέα δραστηριότητας, της aztech Build & Development αποτελούν η ανακαίνιση, η αλλαγή διαρρύθμισης  και η τοπική επισκευή κατοικιών και επαγγελματικών χώρων. Παράλληλα η εταιρεία δραστηριοποιείται και στην αναπαλαίωση παραδοσιακών ή διατηρητέων κτιρίων και μνημείων σε όλη την επικράτεια.

Έχοντας αναπτύξει ένα αποτελεσματικό δίκτυο συνεργατών, η aztech Build & Development διαχειρίζεται  με επιμονή, υπομονή και έμφαση στην λεπτομέρεια το κάθε της έργο. Παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για ανακαινίσεις, από ένα μικρό διαμέρισμα έως ένα μεγάλο εμπορικό κέντρο, εξαντλώντας κάθε αρχιτεκτονική και λειτουργική δυνατότητα, προσφέροντας σας εξοικονόμηση κόστους και χρόνου με απώτερο στόχο την προσθήκη αξίας σε κάθε κατασκευή.

Δίνοντας έμφαση στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, στην επιλογή των υλικών μέσα από μία γκάμα πολλών εναλλακτικών προτάσεων, στην αισθητική, αλλά κυρίως στη λειτουργικότητα εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, ανακαινίζει κάθε χώρο σύμφωνα με τις ανάγκες και απαιτήσεις του κάθε πελάτη ξεχωριστά.

Copy of refurbishment2 living room2 After (Large)Copy of refurbishment1 floor renovation IMG_9137internal design1 DSC03695IMG_9331 Master Bath Afterinternal design3 internal renovation1kitchen 5 kitchen2lLighting1 modern bath4