Μελέτες – Άδειες

Μελέτες – Άδειες

Στα πλαίσια της παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών η aztech Build & Development δραστηριοποιείται και στον τομέα των μελετών των οικοδομικών έργων είτε πρόκειται για μελέτες Οικοδομικών Αδειών είτε πρόκειται για μελέτες εφαρμογής.  Παράλληλα αναλαμβάνει και επίβλεψη των εργασιών που αφορούν στις εκπονηθείσες μελέτες.

Μία από τις βασικότερες επιδιώξεις της εταιρείας μας είναι και η συμμετοχή της σε  μελετητικά θέματα ποικίλης κλίμακας και δυσκολίας. Προτάσεις εσωτερικής διαρρύθμισης υφιστάμενων κατοικιών, μελέτες μόνιμων ή εξοχικών μονοκατοικιών, συγκροτημάτων κατοικιών, σχολικών κτιρίων, επαγγελματικών χώρων (ξενοδοχειακών μονάδων, βιομηχανικών κτιρίων, κλπ.), αλλά κυρίως μελέτες απαιτήσεων, όπως είναι μελέτες προκατασκευής και μελέτες αναπαλαιώσεων μνημείων και διατηρητέων κτιρίων αποτελούν αντικείμενο με ξεχωριστό ενδιαφέρον για εμάς.

Μέσα από την αγάπη και την αφοσίωση μας για το αντικείμενο, έχουμε πρόθεση να οδηγήσουμε κάθε κατασκευή σε λύσεις. Συνδυάζοντας την εμπειρία μελετών και κατασκευών, ικανοποιούμε τις απαιτήσεις όλων των πελατών, προσθέτοντας στα έργα μας υψηλή αισθητική, λειτουργικότητα και οικολογικό προσανατολισμό,  δίνοντας   έμφαση στην ταχύτητα παράδοσης και στον αυστηρό έλεγχο του κόστους.

Screen Shot 2017-01-26 at 10.07.20  Screen Shot 2017-01-26 at 10.07.47 Screen Shot 2017-01-26 at 10.07.57